Fettsugning, och snabbmat

Hm, kollar på 500-kilos pappan på fyran, efter att ha kollat i två minuter ville jag ta en kökskniv och fettsuga mig själv. Springa trots att det är 10 minus ute och aldrig äta igen.
 Jag förstår verkligen inte hur man kan låta sig själv bli så fet, visst ämnesomsättning jada jada jada... När man en dag märker att man inte ens kan gå på dass utan att bli anfådd till tusen då är ju något fel. Eller den dagen när magen hänger utanför sängkanten. 
 
Eller som Mirvster sa, "så länge jag ser mina fötter är det inget problem" Men dem som inte ser sina fötter då? vad fan ska dem göra, eller dem som inte kan använda sina fötter, eller dem som inte ens kan lyfta sina ben pga att dem är för jävla feta...

Nä. Fettma fettma leave me alone..
 Äckligt program, sjuuukt äckligt program, tror att detta ändrade min syn lite. Och min matnivå kommer nog sjunka rätt rejält igen..
Men men, sånt är livet... Och än har jag inte nått min målvikt..

Randiga känslor, oh ett uselt humör.

Jag blir bara så ledsen.

Gäspa, gråta, sova, DÖ!

Ibland blir jag bara så trött. Trött i huvudet, och trött i kroppen.
 Jag mår inte lika dåligt som jag gjorde för sex månader sen, men det betyder ju inte att jag mår bra heller.
Och ibland, behöver jag bara en dag då jag inte behöver göra något. Då jag kan ligga hela dagen på soffan slötitta på teve, och kedjeröka om jag så känner för det. Dagar då jag kan ta hand om mig själv, fysiskt eller psykiskt. 
 Det var det jag gjorde igår. Jag behövde tid att samla tankarna och få lite ordning i mitt huvud. Och det kändes jättebra. Tills idag då. Jag är okontaktbar i tio minuter och helt plötsligt tror alla att jag är sur på dem. Det känns inte bra, man borde tycka att mina vänner ska ha större förtroende för mig än så, men tydligen inte. Och det suger..

Nej, Mirva jag är inte sur på dig, men som sagt jag behövde få vara ifred ett tag...

Another headline!

 Idag har vi haft ungarna här, Tiana fick ett halsband av mig och sen gick hon runt och smekte dem rosa pärlorna samtidigt som hon fick alla att säga att hon var fin... Hon klagade även över att hennes nagellack höll på att flagna så Nijna fick göra det enda rätta och måla på nytt, (det enda rätta betyder enda sättet att få ungen att sluta tjata)
 Nanna har sprungit runt och skrikit av skratt mest hela dagen, shit, ungen börjar bli riktigt snabb med sina små ben nu. Ett tag trodde jag hon var hög för hon satt och stirrade på en lampa och skrattade värre än jag gör när jag är övertrött... Men det var iofs "Family guy" på teven så hon blev väll påverkad av det.

Klockan börjar närma sig tolv och jag är trött.. Ska snart gå och sova och hoppas att allt känns bättre imon..
 Om fem dagar kommer mitt hjärta hit och då kommer allt få vara bra ett par dar.. <3

Du är det bästa jag har. Och jag älskar dig mer än allt <3




Mina största beundrare :D

Ledig från livet

Idag anser jag mig själv vara ledig från livet. 
 Alla har vi nog nån gång känt ett behov av att få vara ifred, och idag är det min tur. Mobilen avstängd och msn offline.

Det kan bli väldigt instängt och kvävande att vara tvungen att finnas till hands hela tiden, och just idag känner jag att jag vill vara för mig själv. Ta hand om mig litegrann.
 Så till dagens klyscha: "Det är inte ni, det är jag"
Och det är jag, jag som behöver tid att tänka på saker, tid att bara vara...

Om ni vill något, så finns jag tillgänglig imon igen. Men idag är min dag.
 Idag har jag tagit ledigt från allt ansvar, jag har tagit ledigt från alla människor, jag har tagit ledigt från Livet.

Brustna tårar och helande ord

Allt känns jobbigt just nu...
 Vaknar dagligen med huvudvärk. Kaffet smakar inget, ciggaretterna är äckliga och det känns som om jag långsamt är på väg ner i mitt svarta hål igen.

Enda skillnaden den här gången jämfört med dem andra är att nu, har jag två personer, mina klippor, två solstrålar som gör mig gladare än jag trodde jag kunde bli. Och dem lyssnar på mig och accepterar mig. Och älskar mig för den jag är.
 Tack vare dem två så kan jag klara mig ur min skit innan jag hamnar där.

Och jag har dåligt samvete för att jag har varit taskig på sista tiden.
 Förlåt Mirva för att jag varit snäsig och dum på msn.
Och Förlåt Robin för att jag knappt säger halv sju när vi pratar i telefon.

Men.. Ja.. Jag älskar er båda två, och vet att mina dåliga dagar egentligen inte är ett snesteg.
 Kolla bara på vad Mirva gjorde idag, när jag inte hade tid att sitta ner vid datorn och prata med henne, eller gå ut till mig och fixa kaffe. Så ringde hon och sa "nu kommer jag bort och kokar kaffe, så kan du dricka det när du är klar med det du gör.."
 Och det kändes bra.. För när Mirva kom kände jag att jag kunde lugna ner mig och faktiskt sätta mig ner utan att få dåligt sammvete.. Och jag satt där med en mugg i ena handen och en cigg i andra och tittade på när Mirva diskade ( tacka gudarna för den kvinnan asså) så hade jag kunnat somna, trots att jag var stressad till tusen.

Sen ringde jag Robin, precis innan jag tänkte sätta igång med en massa saker igen, och han förbjöd mig att göra något mer idag. Duktig som jag var så lyssnade jag faktiskt på honom...  Bra Nijna *klappar mig själv på huvet*

Aja... Jag bara tjatar på och vet egentligen inte vad jag vill ha sagt med något, har inte skrivit något på flera dar så hoppas kanske att huvudvärken ska lätta om jag får ur mig en massa tankar..

Note to self: skriv ner tankarna oftare så växer inte hjärnan och trycker mot pannan. Voilá huvudvärk borta.

Eller man kan ju iaf hoppas, men jag tror inte det hjälper.

Tyvärr.


Ps. Tack för idag Mirva vi ses imon. ds

Danssteg och hopp

Dagens låt: Money med joel grey, och Liza Minelli (från musikalen Cabaret)
 
Dagens ord:
Biologi (och om fåglar kan bli attraherade av människor)

Dagens filosofiska fråga: Om jag ställer min katt på ett får, och klappar honom tills han spinner. Kommer han då att göra garn av fårets ull?


Nej, jag är inte normal, men det hoppas jag inte att någon har påstått heller..
 Däremot är jag sepe trött idag, Satt uppe till halv 2 inatt och pratade med JeJe, vi har inte snackat med varandra på en månad så vi hade lite "catching up" to do...

Jag dansar för Robin i cam, till money-låten
Sixten dansar bland löven i vinden
Och mitt hjärta dansar, med ådror och vener i hopp om lyckliga dagar.

Förr eller senare faller allt. Och nu skakar världen!

Kanske hade du rätt jag är svag, men mitt sinne för dramatik slår aldrig fel.
Och kanske var det, det enda jag begärde, att något dramatiskt skulle hända så jag kunde stilla mitt behov för en stund. Att hitta på skrämmande historier om hur jag försökte skapa en spindelfarm som barn, lockar inte längre. Filmer har fel dramatisk effekt på mig, och jag tittar nu endast för att hitta det lyckliga slutet.

Ett lyckligt slut, den som ändå fick det.

"Men "Lyckliga i alla sina dar" finns inte längre

För ondskan kom och tog över
Döden lekte med sin manöver
Och ingen hartass, hästsko eller klöver
Kunde ge dagarna lycka igen "

Lätt att stöta bort, lätt att få på fall med fel ord och uttryck.
Så blind... Eller kanske inte blind, kanske är jag översynt, tittar lite för länge när jag letar efter fel. Och hittar så lätt fel i allt och alla. Inte minst mig själv...
 Jag önskar att jag hade ett svar på alla dem frågor jag ständigt ställer till mig, och andra. Och kanske har jag nu hittat det svaret. Fel.

"Du är med, du är inte"


Do Not mess with me!

Värsta jävla helgen...

Ångest
oro
fucking jävla skit

Men den charmiga pojken blev en stalker och plötsligt, var han inte lika cool.
Jag vet vad jag har, och jag tänker satsa på Robin... Med hela mitt hjärta.
Och kanske har Mirva rätt, det kommer inte att funka, men det vet jag ju inte innan jag försökt..

Right?!

RSS 2.0