Känslomässig gröt

Det känns som om alla tankar flyger runt en bit utanför skallen, tillräckligt nära för att ge utslag på radarsignalen, men för långt bort för att jag ska kunna fånga de, och faktiskt tänka på dem....
 En extremt irriterande känsla.

Jag hade skrivit en massa blajja som jag raderade, med löftet till mig själv att aldrig mer skriva sån tråkig skit i min blogg...

Ni får klara er med flygande tankar och känslomässig gröt för den här gången.
Då tankarna är på vift är det ett under att jag får ner nånting på papper.



Kurs eller Sekt?

Måste bara skriva ett par smickrande ord om en herre vid namn John Rosenkranz.
 Han är en extremt positiv människa, som utmanar folk han pratar med att tänka ett steg längre, Och att tro på sig själv.
 Han var på kursen jag går och pratade med oss två gånger. Säg fem timmar åt gången, och redan nu börjar man se saker på andra sätt, tänka aningen ositivare, och man reagerar på andra sätt när man läser klagomål på Facebook, sånt som var vardagsmat innan, blir helt plötsligt något man vill kämpa emot.
 Jag kan inte skrika ut hans idéer och få någon att lyssna på mig, då jag inte har den optimistiska kraften som han utstrålar.
 Men jag hoppas verkligen att människan i sig, nån gång inom kort ska bli positivare.

Klippet kommer från SR P4.

http://www.youtube.com/watch?v=xxq8CfT4Bkg&feature=related


Nya ord och gamla tankar

Slö dag, mår inte riktigt på topp.
Vill ha bättre väder, och pengar på kontot.

Så helt spontant i morse hittade jag på ett nytt ord, bara för att nya ord är äkta "klockan 7 på lördags morgonen" kreativitet.

TvångsOmTanke

Är precis samma sak som en tvångstanke, hela den här grejen att det är nåt man måste göra för att slippa ångesten, dock är det när man har ett beteende som har utvecklats till att man Måste göra något snällt.
 Te.x, jag har en vän, hon älskar cupcakes, care-bears och pinuppor. Så varje gång jag ser en sida, med någon av nämnda saker, eller bara nåt allmänt gulligt, te.x snygga kläder så måste jag länka den till henne, annars får jag ångest, för jag vet att sånt gör henne glad.

Slit mitt ord med hälsan gott folk,
Och kom ihåg TvångsOmTankar är bra tvångstankar.

RSS 2.0